Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hayati ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan alıcılar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle huzurlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları tertipli olarak örgülmalıdır. Kapının muntazam çaldatmaışmasını yağdırmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek su taşkını ve zelzele gibi başka katıksız afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın yangın kapısı merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım konulemleri esnasında kullanıcılara ağır kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bu proje, top yönetmeliğe mutabık şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı tasdikını alarak imalat nöbetlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz sağlıklı bir saha yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı veri alabilirsiniz.

Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek rahatsızlık ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu konum emanet kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden azca olmamalıdır.

ürkü pas sebebiyle dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde evgin çıkış örgülabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page