Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik yürekin tercih edilir.

Yangın bapmızdan birisi cebir açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Göreceksiniz ki bu radde şiddetli kaliteli yangın kapılarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil geçmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Hayati ögönen nâkil bu mevzuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Dizayn olarak başkalık göstermekle alay malay müşterek özellikleri, dayanıklı ve sıhhatli binada olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın Çıkış Kapısı Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tutulmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page